Harun Reşit İlkokulu

Telefon : 0328 802 6047
WEB https://harunresit.meb.k12.tr
Adres : İRFANLI MAH. CEMAL ALGAN CAD. NO 6C DÜZİÇİ / OSMANİYE
VİZYON : Öğretmen okul kimliği ile kaliteli eğitim vermeyi,etkili okul olmayı başat değer kabul eden,veli memnuniyetini hedefleyen,çağdaş eğitim bilimlerinden,teknolojiden yararlanan,öğrencilerin potansiyeli geliştiren-destekleyen,fark yaratmayı hedefleyen öncü bir kurum olarak;öğrencilerimizi iyi insan-iyi yurttaş olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Çocuklarımızın ;beden, zihin ve duygu gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak; farklı çocuklar için ortak bir yetişme ortamı yaratmak, Türkçeyi güzel ve etkili konuşan bireyler yetiştirmek, çocukların potansiyellerini destekleyerek hayata ve üst öğrenime hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
Saatler : 08.20-14.05
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Merkezi doğalgazlı kalorifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezde bulunmakta olup, Osmaniye ilimize 30km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :